主页 > 初一作文

暑假英语作文带翻译

发表时间:2013-07-06 文章来源:作文素材

老师布置几篇暑假作文,其中有暑假英语作文2篇。今天没事干写了一篇。感谢大家欣赏:

暑假英语作文:my summer day

Yesterday,I went to my grandparents’home,and study chemistry.
Today,I arrived in my grandparents’home at ten o’clock.I greet my grandfarther.After than,I drank a bottle of milk.Then,I start study chemistry.
At 12 o’clock.felt hungry.I ate a bowl of rice、some chicken and vegetable.Then I had a nap.
In the afternoon.I went back to home.

带翻译

昨天,我去我奶奶家了,并且预习了化学。

今天,我上午0点的时候到奶奶家。我给爷爷送去了祝福。然后我喝了一瓶牛奶。之后我又继续学习化学。

12点的时候,我感觉到饿了。就吃了一碗米饭、一些鸡肉和蔬菜,然后就睡了会午觉。

下午,我回到了我们家。

暑假英语作文带翻译的相关内容

本栏目热门文章